Vanmorgen gaf ik mijn eerste behandeling in het nieuwe jaar. Een lief meisje van 1,5 jaar was mijn eerste cliente.

Afgelopen twee weken is het opmerkelijk druk geweest met het maken van nieuwe afspraken, zo druk dat mijn agenda voor de maand januari vrijwel vol geboekt is. Veel ouders willen een goede start maken voor hun kinderen en daardoor ook voor zichzelf.

Opvallend is de vraag naar ondersteuning voor op school, concentratiestoornissen, dyslexie en gedragsproblemen wat vaak gerelateerd wordt met de diagnose ADHD. Sommige ouders durven zelfs de volgende (voor mij logische) stap te zetten, misschien past een ander type school beter bij mijn kind….De meeste kinderen zijn beelddenkers en kunnen hierdoor niet altijd de brug maken met het huidig onderwijs.

De kerstvakantie was ontzettend gezellig en heerlijk om veel tijd met mijn gezin door te brengen. Het was vandaag ook weer fijn om de praktijk te openen en aan het werk te mogen gaan…..