boekhandel stevens

‘Lieve mama hier ben ik, kun je mij zien? Kun je mij horen?’

Een baby op komst wil niets liever dan zichzelf kenbaar maken aan zijn of haar mama. Aankondigingsdromen, voorgevoelens en een diep weten zijn manieren waarmee baby’s hun ouders proberen te bereiken.

Is het moederlijke intuïtie of een speciale gave? 

Layla: ”Nee het is zeker geen speciale gave. Elke mama in spe kan voor geboorte en zelfs voor conceptie gesprekjes met haar baby voeren. Ik ben alleen ervaren en help je daarom graag op weg!”

Zaterdag 2 april vanaf 11.00 uur heeft ze spreekuur in boekhandel Stevens te Hoofddorp en ben je van harte welkom als zwangere of  als kersverse mama om vragen te stellen aan Layla Cremer over jouw baby.

Layla Cremer (1974) werkt reeds tien jaar als buiken- en babyfluisteraar. In haar praktijk begeleidt ze baby’s en zwangere dames uit heel Nederland en België. Wil jij mijn mama zijn? is haar debuut als auteur. In dit boek vertelt Layla met veel humor, warmte en af en toe een traan over haar eigen zwangerschappen en de betoverende ontmoetingen met haar kinderen op komst.