Baby’s communiceren tijdens de zwangerschap telepatisch met hun moeder en vader. Het stemmetje in je hoofd is niet simpel  een echo van jouw eigen gedachte. Het is jouw kindje op komst die je enthousiast aanmoedigt om een gesprek te hebben. Om je op weg te helpen, hieronder start-vragen die je kunt stellen aan hem of haar tijdens jullie eerste unieke interactie.

Ik ben zo blij dat het nu zover is. Wij zijn erg benieuwd of je een jongen of meisje bent…. Mama vindt het heel fijn dat je bij mij in mijn buik zit, vind je het ook fijn? Iedereen is in een feeststemming dat jij eraan komt. Wij gaan samen een gezin vormen. Vind je het spannend om geboren te worden? Kun je aangeven wat je lekker vindt wat mama eet? Dan probeert mama dat elke dag. Als mama een heel blij gevoel krijgt, dan weet ik dat jij mij antwoord geeft. Welke beweging vind je prettig, schommelen, auto rijden, als ik op mijn linker/rechter zij lig. Hoor je papa als hij tegen je praat?

Veel succes!

Layla Cremer