Na 7 jaar weet ik het nog steeds niet, als clienten aan mijn vragen, wat ik nu precies ben . Een medium, een helderziende, een babyfluisteraar of een paragnost? Ik zou het echt niet weten.
Belangrijker is om te vertellen wat ik doe en hoe het bij mij in z´n werk gaat.

Het is voor mij mogelijk om me af te stemmen op de energie van een client. Dat kan een baby, kind, vrouw of man zijn. Ik maak hiervan gebruik om snel een totaal plaatje van mijn client te krijgen. De op dat moment verkerende gemoedstoestand van mijn client is ook belangrijk. Toch is dit slechts een fractie, een moment opname van wat mijn client daadwerkelijk vertegenwoordigt.

Het totaal plaatje is voor mij : mijn client zien en voelen op zielsniveau.

Ik geloof dat we allemaal een ziel, een basis-bron hebben.Vanuit hier worden alle levens van een persoon in willekeurige volgorde: gepland, geactiveerd, gearchiveerd en gestuurd. Te denken aan Karma: levenservaringen, levenslessen. Niet alleen van zijn/haar huidige leven, maar ook van levens uit het verleden en de toekomst. Het is voor mij niet meer dan logisch om juist gebruik te maken van deze bron, als we antwoorden nodig hebben om levensvragen te verduidelijken, om hiermee blokkades op te kunnen heffen.
Door zielscontact te maken, kan ik klachten van mijn client snel linken met de grote persoonsgebonden database en deze terug leiden naar hun ontstaan. Mijn verkregen informatie vertaal ik in toegankelijke taal naar mijn client toe. Dit is direct herkenbaar en vaak positief emotioneel rakend. Natuurlijk! kan ik vrijwel zeker zeggen, omdat het zijn/haar verhaal is. Voor deze vertaling waren misschien niet de juiste woorden gevonden, het weten is altijd aanwezig geweest. Daarom is en voelt het zo bekend en eigen!

Mijn werkwijze is daarom uitermate geschikt voor baby´s, kinderen en jong volwassenen. Als je kindje te jong is om te praten of hij/zij kan simpelweg niet benoemen wat er aan de hand is.

Uiteraard kan mijn werkwijze ook ingezet worden als wel alles goed is, bijvoorbeeld uit nieuwsgierigheid. Contact met je baby voor de geboorte is hier een mooi voorbeeld van.

Als de blokkades getraceerd zijn, dan is het mogelijk deze op te heffen.

De behandeling heeft het volgende uitgangspunt:
Een mens bestaat uit energie, emotie en een fysiek lichaam dat, mits in balans, zelf genezend is. Helaas komt het wel eens voor dat de balans verstoord is. De symptomen van deze onbalans zijn de ziektes die we kennen.

In mijn behandeling maak ik gebruik van Ondévit.
De Ondévit. therapie is een methode die je energiehuishouding weer op orde brengt. Zij prikkelt de zelf genezende kracht die iedereen in zich heeft en brengt deze weer in balans.
Tijdens mijn behandeling onderzoek ik het waar en waarom aan de hand van op speciale Ondévit. kaartjes geschreven woorden die met behulp van een magneet getest worden op de patiënt. Het testen zelf gebeurt door het uitvoeren van een spierkracht meting. Van de uitslag van de testen worden energetische druppels vervaardigd die precies de energie bevatten van de gevonden woorden.

Het prettige van Ondévit. is dat het een ondersteunend en natuurlijk middel is dat heel goed te combineren valt met andere behandelmethodes zoals acupunctuur, shiatzu, remedies, coaching, de reguliere geneeskunst etc

Voor vragen over de behandeling kunt u contact opnemen.