Hallo mama en papa, ik kan al praten! Een gesprekje met je baby voor de geboorte

baby gesprek 1

Jij bent in blijde verwachting, gefeliciteerd!

Tijdens de zwangerschap maak je al snel op een natuurlijke wijze contact met je baby, zachtjes over je buik wrijven en ertegen praten zijn hiervan enkele voorbeelden. Je kleine kindje is zich van veel meer bewust dan wij soms denken..

Wist je dat je baby voordat hij/zij is geboren kan communiceren met jou?

Denk maar eens aan een sterk voorgevoel wat je misschien al heb gehad over het geslacht van je baby. Ik weet zeker dat je kindje de berichtgever is. Gesprekjes gestart door kindjes voor hun geboorte of aankondigingsdromen komen vaak voor. Ze treden zowel tijdens de zwangerschap als daarvoor op.

Een sessie in mijn praktijk

Heel bijzonder als jouw baby je heeft opgezocht en zijn/haar aanwezigheid duidelijk heeft laten voelen. Met dit gegeven is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een gesprek te starten met je kindje. In mijn praktijk kan ik telepatisch contact maken met je baby voor de geboorte, ik ben hierdoor een tolk voor jouw en je kindje. Dit zijn hartverwarmende gesprekken die leiden tot een intense verbinding met moeder en kind. Het eerste gesprek kan het begin zijn voor meer gesprekken op zielsniveau tussen jullie samen.

In een prettige ongedwongen sfeer nodigen we samen jouw baby uit voor een bewuste ontmoeting en liefdevolle kennismaking. Ik kan het gesprek voor jullie starten en vertalen wat je baby te vertellen heeft. Met onze gezamelijke intensie en een gezonde nieuwsgierigheid van jou en je baby gaat het bijna vanzelf.

Het is een bijzondere ervaring en enorm verrijkend voor jou en je baby om vroeg te starten met communiceren. Zo kunnen jullie elkaar snel leren kennen en hoeven jullie niet te wachten tot na de geboorte. Het is ook ontzettend spannend om erachter te komen wat jouw kindje te vertellen heeft. Hoe ervaart je baby de reis tot aan de bevalling en waarom heeft hij/zij juist jullie uitgekozen als mama en papa? Karma kan hierbij een grote rol spelen…

Persoonlijke cd – blijvende herinnering eerste gesprek samen

Het gesprek wordt op een cd opgenomen om later nog eens opnieuw te beluisteren. Door de intensie van het gesprek worden jij en je baby elke keer geactiveerd tot een grenzeloos verbondenheid.

Ondersteuning voor mama en baby met een edelstenen-set

Naast het gesprek met je baby is het ook mogelijk om een edelstenen-set voor jou en de baby samen te stellen. Deze set is ter ondersteuning tijdens de zwangerschap,de bevalling en voor na de geboorte. Bestaande uit 3 hangers voor mama en 1 knuffel rozenkwarts voor de baby.

Tarief

een sessie duurt ongeveer een uur, het tarief bedraagt inclusief de cd 85,- euro

de edelstenen-set bedraagt 30,- euro