Layla Cremer (1974) werkt reeds tien jaar als baby- en kinderfluisteraar. In haar praktijk begeleidt ze baby’s, kinderen en hun ouders uit heel Nederland en België met uiteenlopende klachten. Als de reguliere zorg het niet meer weet, dan neemt Layla graag een kijkje onder water (op zielsniveau) om tot de kern van het probleem te komen. Informatie vertolken en deze eventueel linken aan een vorig leven, is haar specialisatie en dagelijkse kost voor Layla.

Ze heeft blogs en artikelen geschreven voor tijdschriften als J/M, Zwanger, WIJ Jonge Ouders en Spiegelbeeld, waarin zij deskundige adviezen deelde vanuit haar praktijkervaringen, omtrent de begeleiding van kinderen.

Voor Layla is het een gegeven en een weten dat er meer is dan wij zelf waar kunnen nemen. Voor en tijdens haar zwangerschappen kreeg ze regelmatig aankondigingsdromen en bezoekjes, waarin zij gesprekjes met haar nog te geboren kinderen had. Layla heeft deze persoonlijke ervaringen in haar praktijk doorgevoerd en weet op verbluffende en verdiepende wijze als tolk te fungeren voor ouders en hun kindje op komst.

Layla geeft lezingen en workshops door heel Nederland en is bedenkster van de Zonnetjes-inzichtkaarten: een voel- en groeispel voor kinderen.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.